Top richtlijnen van waterflessen met logo

Tenzij anders aangegeven behalve het artikel, worden witte verhalen binnen 8 werkdagen geleverd na akkoord van een drukproef en mits voorradig. De planningsdatum betreffende de levering staat op de orderbevestiging. Planningsdata bestaan bij voorbehoud. Kortere levertijden zijn in overleg geoorloofd.

Wij zijn wél een en weet oor. Wegens elke client. Of je nu vragen hebt aan druktechnieken ofwel ons aantrekkelijke deal. Bel gerust. Wij verder helpen je reclame produceren.

Prikkels kan zijn ons energiek en creatief bedrijf uit Eindhoven wegens al uw totaalconcepten in geschenken, premiums en “custom made” verpakking voor vmb. We melden u dan ook een eigen zorg welke u dan ook wanneer client mag verwachten en leveren meer…

In 2004 zochten wij naar ons gelegenheid teneinde het persoonlijk merk water op de markt te bezorgen. Alang vlug kwamen wij er voor het het wel mogelijk was doch het wij tegen een grote minimale afname aankeken. Voor moest ook een opslagruimte gezocht worden met al die onkosten van dien. 

DOPPER APP Met een app vind je overal ter werled kosteloos watertap punten. Samen met jouw DOPPER en die app kan je zeker overal ter aardbol drinkwater tappen. En het scheelt zeker maar weer even! Check een dopper app in de app store  

Bidon betreffende logo bedrukken. Deze bidon bedrukt betreffende jouw logo bezit een hoogwaardige capaciteit. Een bidons zijn 100% lekvrij en beschikken over een strekking van 500ml.

De praktische Solid Steel Dopper waterfles is uitgevoerd in staal. Het bekertje (een witte cup met de witte dop) is uitgevoerd in kunststof.

Daarnaast worden Dopper flessen bedrukt met je reclame daadwerkelijk aangewend én met regelmaat. Hetgeen betekent dat jouw logo in beeld komt voor een omvangrijk publiek. En, niet volkomen irrelevant, jouw draagt bij met schone drinkwatervoorzieningen. Kies tevens wegens Dopper flessen bedrukken en zet jouw budget doeltreffend in.

De waterflesjesspecialist kan zijn een expert op het gebied met de plastic waterflesjes. Zo bestaan de witte waterflesjes niet louter in verschillende kleurcombinaties leverbaar, maar ook in verscheidene maten.

Meer informatie aan de druktechnieken die we gebruiken.De techniek welke wij vanwege de product gebruiken kan zijn afhankelijk van een ondergrond, de opbouw aangaande de logo en uw wensen. Alle druktechnieken bestaan gegarandeerd professioneel echt en degelijk!

Een handige bidon om mee te nemen op een fiets Een Camelbak Podium 620ml bidon is ons lekvrije-bidon met een aantal speciale eigenschappen.

Een Nike 710 ml TR HyperCharge Straw bidon bezit ons zeer en blijvend, ergonomisch design opdat jouw gedurende je work-out iedere keer hetgeen te drinken voor de hand hebt.

Bij Maxilia beschikken over wij een persoonlijk ontwerpstudio, supersnelle click here jongens die wensen het jouw logo zo echt geoorloofd op het product komt.

Het kan zijn niet zo maar ons waterfles, dit klinkt misschien indien het zoveelste verkoop praatje, maar achter die fles zal immers zeker een echt reportage schuil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *